La proposta del nou Reglament de Participació Ciutadana entra a la recta final

A finals de trimestre s'elevarà a l'aprovació del Ple, segons s'ha comunicat a les entitats i a la ciutadania que han participat en les sessions de debat

Reunió participació ciutadanaLa proposta del nou Reglament de Participació Ciutadana està previst que s'elevi a l'aprovació del Ple Municipal abans que acabi el trimestre. Així ho ha comunicat la regidora de Ciutadania i Qualitat Democràtica, Meritxell Lluís, a les entitats i a la ciutadania participants en les sessions de debat i en el procés participatiu per elaborar el nou reglament. En el seu comunicat, la regidora també ha agraït a les entitats i al conjunt de la ciutadania la seva participació i el seu compromís per a la millora de la qualitat democràtica a la nostra ciutat.

A partir de totes aquestes aportacions i del treball que es duu a terme en la Comissió Política de Qualitat Democràtica, formada per tots els grups municipals, durant el mes de febrer s'acabarà d'enllestir el document final de l'esborrany del reglament. Aquest és el calendari que tots els grups municipals s'han marcat amb l'objectiu de tenir un reglament de participació al més aviat possible que permeti, per exemple, millorar les intervencions de la ciutadania al Ple, la composició dels òrgans de participació i el funcionament dels consells municipals de districte, entre d'altres.

La regidora s'ha compromès a què abans de l'aprovació al Ple es farà un acte de retorn a la ciutadania explicant els avenços en l'aprofundiment democràtic respecte el reglament de participació actual.

Totes les aportacions fetes durant el procés participatiu per elaborar el nou reglament, a més de l'esborrany inicial, es poden consultar en el blog del Reglament de Participació Ciutadana: http://blogs.terrassa.cat/participacio/.