Comença la recollida presencial de suports al procés de participació al PAM 2018

Una desena d'equipaments de la ciutat acolliran la recollida de suports 

El dilluns, 16 d'octubre, comença el període de recollida presencial de suports a les propostes presentades al procés de participació ciutadana per a l'elaboració del PAM 2018.

Totes les persones que vulguin expressar els seus suports a una o altra proposta de manera presencial ho podran fer del 16 al 20 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de plaça Didó en l'horari habitual d'atenció al públic, o bé als centres cívics i casal cívic de Can Parellada de 16 a 20 h. També s'ha establert un calendari de recollida de suports als barris més allunyats del nucli urbà, per tal de facilitar la participació de les persones residents en aquestes zones. Així, les persones que ho desitgin es poden adreçar al casal cívic de Can Palet de Vista Alegre, el 16 d'octubre de 16 a 20 h; al casal cívic de Les Fonts, el 18 d'octubre de 16 a 20 h; o al casal de Can Gonteres, el 20 d'octubre de 17.30 a 20 h.

Per a poder dipositar els seus suports, les persones interessades s'hauran d'identificar amb el DNI o document equivalent. 

Mentrestant, la recollida de suports per via telemàtica continua oberta. Fins el 23 d'octubre es podrà donar suport a les propostes a través de la plataforma participa.terrassa.cat. A hores d'ara la xifra de suports expressats per aquesta via supera els 2.000. 

Les bases del procés de participació per a l'elaboració del PAM 2018 estableixen que qualsevol persona empadronada a Terrassa i major de 16 anys pot donar suport a un màxim de tres propostes. La ciutadania n'ha presentat prop de 500, referides a actuacions en àmbits diversos com la mobilitat, l'espai públic, la cultura o els esports. D'aquestes, 208 complien els requisits necessaris i poden rebre suports. Un cop recollits els suports, la Junta de Govern incorporarà al PAM 2018 les propostes que n'hagin aconseguit més, argumentant degudament la seva decisió.