Talls parcials dilluns i dimarts a un tram del passeig del Vint-i-dos de Juliol per treballs de millora

Afectarà el tram comprés entre la pl. de l'Estació del Nord i la carretera de Rellinars

La substitució de dues juntes de dilatació situades al passeig del Vint-i-dos de Juliol, en el tram comprès entre la carretera de Rellinars i el carrer de la Independència, comportarà afectacions a la circulació dilluns i dimarts vinent, 9 i 10 d'abril. Com a conseqüència d'aquests treballs, el trànsit quedarà parcialment tallat en el tram que va de la plaça de l'Estació del Nord a la carretera de Rellinars, entre les 9.30 i les 17.30 h, i els vehicles es desviaran alternativament per un dels dos carrils del passeig.

Les juntes de dilatació s'han deteriorat per la capacitat de moviment que suporten d'ençà que es va posar en marxa el soterrament de les vies de la RENFE, el maig del 1994. No obstant això, es tracta d'un treball de manteniment habitual. En aquest sentit, aquesta setmana s'ha fet una actuació similar al pont de la carretera de Montcada que travessa la riera de Les Arenes, al barri de Montserrat.

Les obres van a càrrec d'Asfaltos Barcino S.L., l'empresa adjudicatària del manteniment dels paviments asfàltics de les calçades de la ciutat.