Restriccions de trànsit a l'avinguda del Vallès per una actuació de millora del paviment a la via

Els talls començaran el proper dilluns, 8 de gener, i duraran tres setmanes 

Terrassa Barris en MarxaUna actuació de reparació del paviment de l'avinguda del Vallès obligarà a tallar un tram d'aquesta via a partir del proper dilluns, 8 de gener, durant tres setmanes. La part afectada pels treballs és només el sentit sud de la banda oest de riera, és a dir, aquella més propera al Centre de la ciutat, entre el pont de Navarra i l'avinguda de Santa Eulàlia. Aquesta intervenció s'inscriu dins d'un projecte més ampli de millora del paviment, que inclou un total de 18 carrers de la ciutat, que s'ha dut a terme durant el darrer mes i mig, i que ha suposat una inversió per part de l'Ajuntament de gairebé dos milions d'euros. L'esmentat projecte s'emmarca dins del programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic.

Després de diverses petites intervencions a altres trams de l'avinguda del Vallès, s'ha decidit emprendre ara la intervenció més important. Es tracta de la millora del paviment dels carrils centrals de l'avinguda comprés entre la cruïlla d'aquesta via amb el carrer de la Mare de Déu de la Llum i la confluència amb l'avinguda de Santa Eulàlia. Tanmateix, el tall de trànsit s'ha d'establir des del Pont de Navarra, per tal de poder establir recorreguts alternatius. La major part del trànsit es desviarà cap a la banda est de la riera de les Arenes, per la mateixa avinguda del Vallès.

Aprofitant aquestes restriccions, es duran a terme també alguns treballs pendents en diferents punts de l'avinguda, on ja s'haurà tallat la circulació per les obres de reasfaltat. Durant la primera setmana de les restriccions, concretament fins al 15 de gener, la confluència amb l'avinguda de Santa Eulàlia i els ramals de connexió amb la carretera N-150 estarà lliure. Però a partir d'aquest data, aquest punt també es veurà afectat pel tall.

Les restriccions obliguen a més al desviament de la línia L4 dels autobusos urbans. Aquest desviament implica l'anul·lació d'una parada, concretament la de Xúquer, que es traslladarà a l'avinguda de Santa Eulàlia, entre el carrers del Pisuerga i del Cinca. Aquestes modificacions es mantindran fins al dia 26 de gener.