L'Ajuntament posa en marxa una actuació de millora de la plaça interior dels Grups de Montserrat

Es milloraran les grades i es replantaran els elements de l'enjardinament

La plaça interior dels Grups de Montserrat ocupa un lloc central en la vida del barri. Aquest ús intensiu té conseqüències i fa necessari actuar per mantenir l'espai en bones condicions. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Terrassa està duent a terme una actuació de reparació de les grades i de replantació dels elements de l'enjardinament d'aquesta zona. Es tracta d'una intervenció que s'emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa, de millora de l'espai públic.

Fa més de dues dècades que la plaça interior va ser construïda com a una combinació d'espais durs -és a dir, pavimentats- i tous -parterres i jardins-. Ara, ha estat necessari desenvolupar un projecte per reparar els paviments que, amb el temps, s'han anat fent malbé i renovar l'enjardinament amb una nova plantació arbustiva.

Està previst que els treballs finalitzin durant els darrers dies d'aquest mes. L'execució d'aquest projecte de renovació ha estat encarregat a Garden Egara Obres, SL., i compta amb un pressupost total de 2.969 euros (IVA inclòs).