Afectacions de trànsit pels treballs de millora dels asfaltats a diversos carrers de la ciutat

Hi haurà obres als carrers de la Duquessa de la Victòria, Germà Joaquim i Transversal

Demà dissabte, 16 de desembre, comencen actuacions d'asfaltat als carrers de la Duquessa de la Victòria i del Germà Joaquim, que generaran restriccions al trànsit. Es tracta de dues actuacions que s'emmarquen en el projecte de millora dels paviments de 18 trams de carrers de la ciutat, en el que l'Ajuntament inverteix gairebé dos milions d'euros. Aquest projecte general de reparació d'asfaltats s'inscriu al programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic.

Les dues intervencions programades per demà formen part d'actuacions més amplies, però serà dissabte quan es duran a terme els treballs que tenen un caràcter puntual i que obliguen al desviament de línies d'autobús urbà. Concretament, s'ha de treballar a les cruïlles dels carrers de la Duquessa de la Victòria amb el d'Àngel Guimerà, i de Wilson amb la del Germà Joaquim, i aquestes tasques impossibilitaran el pas de vehicles. Això fa necessari el desviament de les línies d'autobusos urbans L7 i L9. Per minimitzar les molèsties, les feines han estat programades per ser executades en dissabte, per no interferir els desplaçaments relacionats amb els centres escolars propers.

A partir de dilluns i fins dimecres, les feines continuaran als mateixos carrers. La resta de treballs no afectaran les cruïlles, hi haurà restriccions de trànsit, però no serà necessari desviar els autobusos urbans.

D'altra banda, dilluns, 18 de desembre, comencen les feines de reparació del paviment del carrer Transversal, en el tram comprés entre els carrers de la Independència i d'Emili Badiella, i en aquest darrer, des del carrer de l'Autonomia fins a l'Ample. Les obres impliquen un tall del carrer d'Emili Badiella des de l'avinguda de l'Abat Marcet fins al carrer Ample, i les corresponents restriccions de trànsit. Els veïns no podran accedir als seus guals entre les 8 i les 19 h.

Podeu trobar més informació i plànols a la pàgina web municipal http://www.terrassa.cat/transit