Logo del procés participatiuLa participació ciutadana és una peça fonamental del sistema democràtic, un eix d'unió entre l'acció de govern i les necessitats de la ciutadania que comporta la millora dels serveis i de la qualitat de vida de les persones, afavorint el diàleg i el consens.

En aquest sentit és necessari portar a terme processos de participació que afavoreixin la implicació de les entitats i de la ciutadania.

A Terrassa la participació ciutadana en els grans projectes de ciutat ha estat i és una constant. Els processos que es porten a terme volen afavorir el diàleg i el consens, i volen ser també un exercici d'aprenentatge mutu per aprendre a treballar plegats, a compartir visions de futur i a sumar coneixements per afrontar els reptes de la nostra ciutat.

Podeu accedir a l'actual Reglament de participació ciutadana mitjançant aquest enllaç:

Reglament de Participació Ciutadana

25 01 2018

Commemoració en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust

El programa de Memòria Històrica de l'Ajuntament de Terrassa organitza l'acte institucional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust, que tindrà lloc el proper dijous 25 de gener, a les 5 de la tarda, a l'atri de l'Ajuntament.