Subvencions per a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials

Ja està penjat a la Seu Electrònica el tràmit per sol·licitar la subvenció per l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials.


El termini per realitzar el tràmit és des del 20/09/2017 al 30/10/2017.

Us adjuntem la Guia pràctica d'execució d'accessos dels locals comercials de Terrassa
 

Al Mercat de Sant Pere hi cap Tothom

S'ha posat en marxa una campanya per adjudicar diferents punts de venda al Mercat de Sant Pere mitjançant un concurs públic. 

L'Ajuntament ajudarà econòmicament els comerços que vulguin millorar la seva accessibilitat.

És un pas més per aconseguir l'objectiu de l'accessibilitat universal.

Emmarcat en l'estratègia de l'Ajuntament de Terrassa per aconseguir a la ciutat l'objectiu de l'accessibilitat universal, el Ple Municipal del passat 29 de juny va aprovar les bases d'un programa d'ajuts per a l'execució d'obres d'accessibilitat a establiments comercials.

Un any més la Festa Major de Terrassa convida tothom a col·laborar solidàriament amb el Rebost de Terrassa (banc d'aliments).

Per fer-ho només cal comprar la bossa de roba (2 euros) o la samarreta (3 euros) de Festa Major.

Aquests productes es poden trobar al punt d'informació i venda situat a la Casa Soler i Palet (Carrer de la Font Vella, 28)

A més de col·laborar amb el Rebost de Terrassa, la compra de la bossa de roba de Festa Major també contribueix a la sostenibilitat mediambiental ajudant a limitar l'ús de les bosses de plàstic, altament contaminants i la distribució gratuïta de les quals ha estat prohibida mitjançant la Llei 5/2017 del 28 de març.

Us convidem a fer un gest solidari amb el Rebost de Terrassa i amb el Medi Ambient! 

 

Normativa de la prohibició de gratuïtat en les bosses de plàstic.